Support  >  Mijn account

Mijn account

​Op deze pagina vind je alle informatie over je account en het wijzigen van je wachtwoord. Heb je nog vragen, dan kun je contact met ons opnemen via 0541 - 82 00 09. Onze servicedesk helpt je graag verder!

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Je bent niet in staat om je account zelf te verwijderen. Mocht je toch graag willen dat je account verwijderd wordt, dan kun je hiervoor contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zullen er dan voor zorgen dat je account verwijderd wordt.

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen?

Dit kan zodra je bent ingelogd. Klik op de knop “mijn account” rechtsboven in het scherm. Ga vervolgens naar “gegevens” en selecteer het vakje “wachtwoord wijzigen.”

Hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief van Prasset?

Dit is simpel! Wanneer jij een account hebt aangemaakt blijf je automatisch op de hoogte van actuele trends en ontwikkelingen rondom Prasset.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Geen stress! Onder het kopje inloggen kun je je wachtwoord opnieuw instellen. Er wordt dan een mailtje gestuurd naar het desbetreffende e-mailadres waarmee jij geregistreerd staat. Hiermee kun je je wachtwoord opnieuw instellen.

Ik heb mijn wachtwoord te vaak een verkeerd ingevoerd, wat moet ik doen?

Rustig afwachten. Als je vijf keer een ongeldig wachtwoord hebt ingevoerd, dan wordt je account voor 15 minuten geblokkeerd. Na deze 15 minuten kun je opnieuw proberen in te loggen. Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Kan ik mijn e-mailadres waarmee ik inlog wijzigen?

Dat kan zodra je bent ingelogd! Klik op de knop “mijn account” rechtsboven in het scherm. Ga vervolgens naar “gegevens” en wijzig de gegevens die jij wilt.

Waarom kan ik niet meer inloggen?

Er zijn verschillende redenen waarom je niet meer kunt inloggen. Probeer het over een halfuur nog eens. Kun je dan nog steeds niet inloggen? Neem contact op met onze servicedesk via het nummer 0541 - 82 00 09. Wij helpen je graag verder!

Wat zijn de eisen voor een sterk wachtwoord?

Om je gegevens goed te beveiligen raadt Prasset je aan om een sterk wachtwoord te kiezen. Dit wachtwoord moet bestaan uit 8 karakters, waarvan minimaal:

• één hoofletter
  • één kleine letter
  • één cijfer (0-9)
  • één speciaal teken (bijvoorbeeld: !, @, &, # of %)

Verder mag jouw wachtwoord:

• Geen deel van jouw naam of e-mailadres bevatten
  • Niet hetzelfde zijn als een oud wachtwoord

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons