Mail

In contact komen en blijven!

Communiceer met je inschrijvers en zorg zelf voor een stukje marketing door volledige geautomatiseerde mailflows op te zetten met de mailing tool van Prasset

Gratis demo
Met Prasset kun je nieuwbouwwoningen volledig realiseren.

Efficiënt en effectief

Mailen is nog steeds het meest gebruikte communicatiemiddel ter wereld! Stop daarom wat tijd en energie in het opzetten van een volledig geautomatiseerde mailflow. Creëer een unieke ervaring voor al je inschrijvers met deze bouwsteen van Prasset

Essentieel bij elk project

Regelmatig je doelgroep op de juiste manier bereiken en informeren is belangrijk bij elk project. Benut deze bouwsteen goed door relevante content te sturen die van toegevoegde waarde is voor jouw inschrijvers.

Publiek of persoonlijk

Communiceer de laatste trends en ontwikkeling binnen jouw project met iedereen of segmenteer lijsten om jouw klanten van doelgerichte informatie te voorzien.

Eenvoudig meetbaar

Wil jij weten wat wel en niet werkt bij jou leads? Met deze e-mail marketing tool kun je precies inzien hoevaak je mail geopend is, op welke link is geklikt of zelfs welke mensen zich hebben uitgeschreven.

Gebruik de customer lifecycle

Bij de huur of koop van vastgoed zijn de belangen hoog. Hou je leads daarom op de hoogte om ze dichter bij de buying fase te krijgen.

Standaard flows

De integratie tussen het Prasset CRM en de mailing tool zorgt ervoor dat jij standaard flows op kunt zetten. Deze standaard e-mails kunnen bestaan uit herinneringen voor het aanleveren van documenten en het sturen van bevestigingsmails

Via het Prasset CRM voor vastgoed kun je namelijk jouw klanten eenvoudig filteren en van tevoren opgezette e-mails versturen. Hou je leads op de hoogte en combineer de bouwstenen van Prasset om doelgericht contact op te nemen.

Koppeling marketing mails

Gebruik maken van jouw favoriete marketing automatiseringssysteem is ook mogelijk. Prasset biedt flexibiliteit bij het kiezen van alle vastgoed tools en mailen is daar zonder twijfel ook een onderdeel van. Koppel daarom het mail systeem waar jij gebruik van maakt.

Prasset kan met elk marketing automatiseringssysteem koppelen. Laat ons je helpen met de koppeling. Zo kun je het mail systeem waar jij al gebruik van maakt met de andere modules van Prasset combineren.

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons