Aanbod

Online gezien worden op meerdere websites

Laat de hoeveelheid geïnteresseerden groeien door jouw vastgoed ook optimaal op andere websites te presenteren met de aanbod bouwsteen van Prasset

Gratis demo

Aanwezig waar potentiële klanten zich bevinden

Consumenten leven steeds meer online, daarom is het belangrijk om jouw vastgoed ook optimaal op andere websites te presenteren. Met deze bouwsteen zorg je ervoor dat potentiële klanten jouw vastgoed hoe dan ook zien krijgen!

Trek bezoekers naar jouw website

Met de aanbod module van Prasset laat je via andere aanbieders zien hoe goed jij jouw assets kan presenteren! Grote kans dat dit veel mensen aanspreekt waardoor ze gelijk een kijkje op jouw persoonlijke website zullen nemen.

Ga de concurrentie aan!

Laat zien dat jij je vastgoed optimaal presenteert en daag concurrenten binnen de vastgoedbranche uit om ook jouw aanbod op hun website te presenteren.

Genereer naamsbekendheid

De kracht van herhaling geldt overal, dus ook hier. Op hoe meer kanalen jij gevonden kan worden, hoe eerder je top mind bent bij jouw doelgroep.

Win vertrouwen

Door zichtbaar te zijn op meerdere websites zorg jij ervoor dat potentiële klanten steeds beter een beeld kunnen vormen bij jouw organisatie en win je vanzelf het vertrouwen van de consument.

Presentatie via websites

Het project dat jij hebt gemaakt kun je met slechts één klik op de knop ook via andere websites presenteren. Zo kun je jouw aanbod op verschillende kanalen verspreiden en creëer je een groot bereik voor het vastgoed dat jij te bieden hebt.

Om een extra kanaal te creëren voor jouw vastgoed kun je uiteraard ook gebruik maken van onze website module. Deze is speciaal ingericht voor vastgoed en eenvoudig te gebruiken!

Zo werkt aanbod

De reden dat je jouw vastgoed zo snel kunt verspreiden heeft te maken met de combinaties tussen verschillende bouwstenen van Prasset. Het Prasset PIM bevat namelijk alle gegevens van jouw vastgoed. Soort bouw, prijs, m2, aantal kamers ligging, type afbeelding etc.

Onze goed gedocumenteerde API zorgt er vervolgens voor dat we met andere websites kunnen communiceren. Zo kunnen alle gegevens op andere vastgoed platformen worden verspreid.

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons