Website

Online gezien worden met de must-have presentatietool.

Gebruik dynamische componenten en vermarkt je vastgoed op de juiste manier door een website te maken met de websitebuilder van Prasset.

Gratis demo
Prasset maakt het mogelijk om nieuwbouwprojecten te realiseren

Bereik je doelgroep

Je website is het visitekaartje van jouw merk! Bepaal daarom zelf wat je uitstraalt en zet een website op met de websitebuilder van Prasset. Zo ben je online te vinden en genereer meer inschrijvingen op jouw vastgoedprojecten.

Een eigen digitale etalage

Vastgoedtransacties beginnen tegenwoordig steeds vaker online. Dus heb je veel vastgoed in je portefeuille? Creëer dan zelf een digitale etalage als visual van wat jij te bieden hebt met alle aanwezige tools van Prasset.

Laat je identiteit zien

Met onze bouwsteen val je op tussen de menigte kun je herkenbaarheid creëren door je website volgens je eigen huisstijl richtlijnen op te zetten.

Responsive webdesign

De beste ervaring op alle apparaten en schermen dankzij het responsive webdesign dat komt kijken bij de website module van Prasset.

Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk CMS

Ons gebruiksvriendelijke drag & drop systeem helpt jou bij het bouwen van een website. Ons CMS-systeem bevat een goede zoekfunctie voor een optimale gebruikerservaring.

Afbeelding module

Zelf een website creëren kan met het drag & drop systeem waar Prasset gebruik van maakt. De website module bevat verschillende dynamische componenten waar je gebruik van kunt maken. Sleep ze naar de vakken om je website vorm te geven.

De interactieve kaarten en formulieren bouwstenen van Prasset werken goed samen binnen de website module. Creëer een opvallende website door deze elementen te combineren!

Eigen huisstijl

Elke vorm, afbeelding, header, slider en nog veel meer kun je volledig in je eigen huisstijl zetten. Op die manier ben je herkenbaar voor jouw doelgroep en potentiële kopers.

Zorg er ook voor dat de formulieren en mailing tools in dezelfde huisstijl zijn. Zo ben je consistent en in de communicatie met jouw inschrijvers.

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons