Support  >  Algemeen

Algemeen

Op deze pagina staan alle veelgestelde vragen over Prasset. Staat je vraag er niet tussen? Mail of bel ons op 0541 - 82 00 09.

Hoe lang duurt het voordat ik aan de slag kan na het aanmaken van een account?

Zodra je een account hebt gemaakt kun je gelijk aan de slag! Pas wanneer je je assets wilt publiceren hoef je transactiekosten te betalen.

Is het ook mogelijk om één bouwsteen afzonderlijk af te nemen?

Dat is mogelijk! De tools van Prasset kunnen zowel gezamenlijk als gecombineerd ingezet worden. Neem hiervoor contact op met een van de medewerkers van Prasset.

Wat is een asset?

Een asset (ook wel bekend als bouwnummer) is de bezitting van een object met waarde. Een bedrijf, stichting of jij als individu kan in het bezit zijn van meerdere assets. Hoe hoog de waarde van de asset is, hangt af van alle stakeholders. Enkele voorbeelden van assets zijn gebouwen, huizen en appartementen, maar ook machines en voertuigen kunnen worden gezien assets!

Wat is het verschil tussen een gratis en een compleet Prasset account?

Met een compleet account beschik je over alle bouwstenen van Prasset en ben je in staat om jouw vastgoed perfect online te presenteren! Bij de gratis versie van Prasset kun je alleen gebruik maken van de CRM en PIM bouwstenen voor het optimaal beheren van jouw vastgoed. Het is niet mogelijk om je vastgoed te publiceren.

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons