Makelaars

Prasset maakt het vermarkten én beheren van vastgoed makkelijker.

Binnen de objecten-module verzamel en beheer je alle objectgegevens, voorzie je ze van extra informatie en publiceer je ze.

Start een gratis demo

Configuratie tot je 100% tevreden bent

Voor jouw baan als makelaar is vrijheid in het kiezen van de juiste vastgoedtools enorm belangrijk. Daarom is Prasset er voor makelaars.

Als makelaar

Als makelaar bij een makelaarskantoor is het jouw taak om ervoor te zorgen dat je tijdens het verkoopproces constant advies geeft. Je hebt namelijk kennis op het gebied van vastgoed, bent op de hoogte van de huidige marktomstandigheden, kent de gemiddelde prijzen en als belangrijkste aspect weet je ook hoe lang het kan duren voordat een woning verkocht is. Natuurlijk wil je het liefst een zo snel mogelijke (ver)koop of (ver)huur realiseren en voor je klant er de best denkbare prijs uitonderhandelen. Om dit te doen heb je alleen wel de juiste verkoopactiviteiten nodig.

Verkoopactiviteiten en marketing

Het kan natuurlijk geen kwaad om een verkoopbord in de tuin te zetten, een raambiljet te plaatsen, brochures met foto’s op te stellen of om te adverteren in een woonblad. Dit zijn leuke vormen van marketing. Toch worden woningen steeds vaker online gevonden en verkocht. Daarom is het verstandig om de woning ook online optimaal te presenteren en te converteren.

Alleen wat nou als je digitaal niet zo goed onderlegd bent? Geen probleem! De modules van Prasset zijn zo gebruiksvriendelijk dat elke makelaar ermee overweg kan.

Zo presenteer jij je woning snel en efficiënt

Prasset biedt een gehele suite van bouwstenen aan die jou helpen je woningen en appartementen online te presenteren en converteren. Doorloop vier stappen en jouw woning staat binnen enkele minuten online. Dit is hoe het werkt:

Stap 1: start een vastgoedproject met een object

Als makelaar heb je waarschijnlijk genoeg losstaande woningen en misschien een aantal complete vastgoedprojecten die je online wil verkopen en verhuren. Het is daarom belangrijk dat jij je vastgoedportefeuille op één plek digitaal kunt beheren. Om dit te doen kan je gebruik maken van Prasset objectenbeheer, of je kan simpelweg je eigen objecten-systeem koppelen dankzij de API van Prasset.

Stap 2: inschrijvers beheren en bedienen

Wanneer mensen interesse tonen in een woning, dan wil je natuurlijk in staat zijn om dit bij te houden in een overzichtelijk relatiebestand. Hiervoor heeft Prasset een gebruiksvriendelijk CRM systeem ontwikkeld waarmee je al je leads en inschrijvers kunt bedienen. Bij het CRM systeem van Prasset ben je baas over je eigen data, alleen jij kunt alle gegevens inzien.

Heb je al een CRM systeem? Geen probleem! Deze kan makkelijk met Prasset worden gekoppeld.

Wil je je inschrijvers continue op de hoogte houden?
Daarvoor kun je gebruik maken van de mailing tool van Prasset. Met deze bouwsteen ben je in staat om zelf een geautomatiseerde mailflow te creëren en je toekomstige bewoners een optimale ervaring aan te bieden.

Stap 3: presenteren maar!

Nu is het aan jou om te kiezen hoe je de woning online presenteert! Wil je gebruik maken van een website of wil je jouw vastgoed presenteren op een interactieve kaart? Met de suite van Prasset maakt het in elk geval niet uit welke bouwstenen jij kiest, het is zelfs mogelijk om te combineren. Maak gebruik van de;

  • interactieve kaarten;
  • woningzoeker;
  • websitebuilder;
  • formbuilder;
  • CMS;
  • berichten.

Nadat je de bouwstenen hebt gekozen om jouw vastgoed optimaal te presenteren, dan kun je met één klik op de knop je objecten presenteren. Hierbij is het ook mogelijk om één van onze bouwstenen in je eigen website te implementeren. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig een interactieve kaart op een reeds bestaande projectwebsite plaatsen.

Stap 4: activeer en converteer

Nu je woningen online optimaal worden gepresenteerd is het slechts een kwestie van tijd voordat de eerste leads binnen komen. Via het dashboard van Prasset heb jij altijd inzicht in het project en kun je tijdig de juiste acties opzetten om jouw vastgoed te verkopen of te verhuren.

Geen tijd om de perfecte match te vinden?

Ook hier hebben we wat op bedacht! Met de toewijzingsmodule van Prasset ben je namelijk in staat om je eigen algoritme voor optimale object toewijzing te creëren!

Dat verkoopt vastgoed

Met de bouwstenen van Prasset ben je in staat om jouw objecten optimaal online te beheren, presenteren en converteren. Voor jouw baan als makelaar heb je alle vrijheid om Prasset zo te configureren tot je 100% tevreden bent. Je kunt gebruik maken van één specifieke bouwsteen of de gehele suite, zodat ook jij de verkoop of verhuur van losstaande woningen en complete vastgoedprojecten kan versnellen voor jezelf en de klant.

Prasset dat verkoopt vastgoed!

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons