Prasset CRM

Jouw klantenbestand snel en eenvoudig

Met de CRM-module van Prasset verzamel je alle relevante data en leads van jouw vastgoed snel en overzichtelijk in één systeem.

Gratis demo
Als projectontwikkelaar zorg je met Prasset ervoor dat het een succes wordt

Overzicht van je totale business

Dankzij de Prasset CRM module creëer je helder inzicht in alle (potentiële) kopers en huurders van jouw vastgoed. Ons systeem is speciaal ingericht voor vastgoed en vorm het centrale relatiebestand. Hieruit kun je al je leads perfect beheren en bedienen.

Ten alle tijde inzicht

Met één klik op de knop kun je je volledige mutatieproces inzichtelijk maken. Op die manier waarborg je de datakwaliteit van jouw contractmutaties en zijn ze altijd en overal in te zien.

Baas over je eigen data

Met het CRM-systeem van Prasset kan alleen jij de gegevens van jouw klanten inzien. Zo ben je dus de enige eigenaar van alle gegenereerde data.

Optimale bediening

Binnen onze CRM-module worden al je leads overzichtelijk in één systeem opgeslagen en kun je ze optimaal informeren behulp van de andere bouwstenen van Prasset.

Gebruiksvriendelijk ingericht

Door de slimme navigatie binnen het CRM-systeem van Prasset kun je eenvoudig informatie inzien over klanten, projecten of aparte woningen en weet je precies hoe het ervoor staat!

Filter op voorkeur

Binnen het Prasset CRM voor vastgoed kun je optimaal alle klantgegevens inzien. Als je veel contacten hebt kan het toch nog wel eens onoverzichtelijk worden. Daarom kun je binnen ons CRM-systeem filteren op eigenschappen. Selecteer in het menu op welke eigenschappen jij je leads wil filteren en creëer overzicht.

Het filter menu is dynamisch. Alles wat jij uitvraagt binnen onze formulieren module verschijnt ook in het CRM-systeem. Op die manier kun jij filteren op basis van de vragen die je in de formulieren hebt gesteld.

Doelgericht contact opnemen

Na het filteren op basis van jouw voorkeur kun je doelgericht contact opnemen. Naast elk persoon in het CRM-systeem verschijnt een mail icoontje waar je op kunt klikken. Op die manier kun je met slechts één klik op de knop de mail sturen die jij in de mailing tool hebt opgezet.

Door de verschillende bouwstenen van Prasset te combineren kun je voor jezelf een optimale workflow creëeren. Dat bespaard tijd!

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons