Dashboard

Helder totaaloverzicht van alle data en statistieken van jouw vastgoed, ook handig voor Due Dilligence.

Zo kun je je processen verder te optimaliseren en (potentiële) bewoners beter bedienen.

Gratis demo

Altijd inzicht in jouw project

In het Dashboard wordt alle waardevolle data gebundeld en opgeslagen om jou inzicht te bieden in je projecten. Maak keuzes op basis van data om de waarde en het rendement van jouw vastgoed te vergroten. Met behulp van deze Informatie kun je processen verder optimaliseren en je klanten beter bedienen. Zet tijdig de juiste acties op zetten met deze bouwsteen van Prasset.

Boek meer resultaat

Prasset faciliteert het verhuur en verkoopproces van vastgoed. Door data en statistieken kunnen we perfect analyseren wat de voortgang is, waar rendement zit en waar knelpunten zitten. Met als doel om gewenste verkoopwaarde van vastgoed te verkrijgen, leegstand te verkorten en huuropbrengsten te verhogen.

Analyseer gegevens

Hoe presteert jouw vastgoed? Bekijk de data en statistieken in het dashboard van Prasset en verklaar waarom vastgoed beter presteert.

Meet je doelen

Bepaal wat jij met je assets wilt bereiken en stel doelen op. Kijk in het dashboard om te zien welke doelen jij bereikt en waar nog ruimte ligt voor verbetering.

Verbeter het proces

Jij weet meer dan je klant. Bekijk hun handelingen stel doelen op, analyseer de statistieken en kom erachter waar de knelpunten van jouw vastgoed liggen om het proces te verbeteren.

Gegevens combineren

Het dashboard is de plek waar alle gegevens uit het PIM- en CRM-systeem samenkomen. In de vorm van staaf- en cirkeldiagrammen kun je in één oogopslag zien hoe jouw vastgoed ervoor staat en welke inschrijvers jij hebt.

In het dashboard kun je eenvoudig het salaris, geslacht en de burgerlijke staat van jouw inschrijvers inzien.

Inzicht in prestaties

Precies inzien hoe jouw vastgoed presteert. Dankzij de maandelijkse weergave van assets die beschikbaar, onder optie, verhuurd of verkocht zijn.

Gebruik deze module tevens inzicht te krijgen in jouw marketingacties. De statistieken in het dashboard zijn ideaal om precies in te zien welke marketingactiviteiten wel en welke niet helpen om leads te genereren voor jouw vastgoed.

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons