Eigen CRM

Relaties beheren zoals je gewend bent

Je hoeft niet over te stappen op een ander CRM-systeem voor vastgoed. Maak gebruik van je eigen CRM en koppel dat met Prasset om relevante data en leads op jouw manier te beheren.

Gratis demo

Bepaal je eigen werkwijze

We gaan niet zeggen dat ons Prasset CRM systeem beter is binnen de vastgoedwereld. Niet elk systeem is geschikt voor elk bedrijf. Kies daarom zelf in welk CRM-systeem jij wil werken. Door de koppeling tussen je eigen CRM en dat van ons zijn doorgevoerde aanpassingen in beide CRM-systemen terug te zien.

Een waarheid

Wij verbinden onze modules aan bestaande systemen. Prasset is opgericht met de visie een open platform te zijn. Door alle mogelijke koppelingen en integraties kun je zelf bepalen van welk systeem jij gebruik wil maken. Informatie wordt in beide systemen geüpdatet, zo is er één waarheid.

Perfecte koppeling

Je wil natuurlijk niet dat je klantinformatie verschillend is. Gelukkig bieden we met Prasset een perfecte koppeling. Dus maak je geen zorgen, al je klantinformatie is overal hetzelfde.

Beheer je klanten

Een CRM-systeem is natuurlijk bedoeld om je klanten en relaties te beheren. Het goed benutten van je CRM-systeem door doelgericht contact op te nemen met een klant.

Variatie met voordelen

Er zijn talloze aanbieders van CRM-systemen, elk met hun eigen voordelen. Door jouw CRM-systeem met het platform van Prasset te koppelen kun je beide systemen benutten op datgene waar ze zich in onderscheiden.

Koppel je CRM

Je CRM-systeem aan het vastgoedplatform van Prasset koppelen is super eenvoudig! In twee klikken zijn alle gegevens overgezet. De eerste stap is aangeven of je al gebruik maakt van een CRM-systeem.

Prasset staat voor flexibiliteit van vastgoedtools, dat is ons uitgangspunt. Zo kun je zelf kiezen van welk systeem jij gebruik wilt maken. Koppel daarom elk CRM-systeem naar keuze aan ons platform. Gebruik maken van het Prasset CRM kan natuurlijk ook!

Kies je CRM

De tweede stap is selecteren van welk CRM-systeem jij gebruik maakt. Dus maak jij al gebruik van een ander systeem? Geen enkel probleem! Selecteer het CRM en alle gegevens worden binnen no-time overgezet.

Zodra de klantgegevens zijn overgezet zullen ze ook in Prasset CRM te vinden zijn. Over de privacy hoef je je geen zorgen te maken! Prasset staat voor data-ownership. Daarom ben jij de enige die deze gegevens in kunt zien.

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons