Eigen woningdossier

Objectgegevens beheren op jouw manier

Door je eigen woningdossier aan Prasset te koppelen kun je alle object informatie gewoon beheren op de manier zoals jij bent gewend.

Gratis demo
Prasset bevat tools om vastgoed optimaal online te presenteren fysieke dingen zijn niet meer nodig

Informatie die samenkomt

Prasset is opgericht met de visie om een open platform voor vastgoed te zijn. Bij het starten van een nieuw project is er alleen wel objectinformatie van jouw vastgoed nodig. Gedetailleerde productinformatie uit een woningdossier zorgt ervoor dat jij een vastgoedproject op kan starten. Uit welk systeem die informatie komt, maakt dus niet uit. Door te koppelen met Prasset is er altijd één waarheid.

Consistent dezelfde informatie

Alle informatie verloopt via één systeem, zo blijft de data en informatie overal hetzelfde. Of je nou in je eigen woningdossier hebt of in het objectenbeheer systeem van Prasset werkt maakt geen verschil. De informatie wordt overal goed gesynchroniseerd zonder enige afwijkingen.

Vermarkt je producten

Je wil natuurlijk dat de informatie die jij in je woningdossier hebt staan terecht komt bij de klant. Combineer daarom de juiste informatie met andere modules om je producten aan de markt te presenteren.

Een positieve klantervaring

Houdt je objectenbeheer systeem goed up to date om rijke en accurate productdata en afbeeldingen met klanten te delen. Deze waardevolle content zorgt voor een positieve digitale ervaring.

Twee PIM’s één waarheid

Aanpassingen kunnen in beide Object-systemen worden uitgevoerd. Door de slimme koppeling zijn wijzigingen in beide systemen terug te zien. Probeer daarom gerust het Prasset objectenbeheer systeem ook een keer.

Koppel je woningdossier

Je eigen woningdossier koppelen aan dat van Prasset is heel gemakkelijk! Het enige wat je hoeft te doen is aangeven of je al gebruik maakt van een woningdossier. Zo kun je met slechts één klik op de knop de gegevens van jouw vastgoed aan het platform van Prasset koppelen.

Het objectenbeheer systeem vormt de basis van elk project. Zorg er daarom voor dat je woningdossier goed is ingericht. Probeer anders ook een keer het Prasset objectenbeheer systeem voor vastgoed. Door de koppeling zullen alle gegevens in beide systemen terug te vinden zijn!

Koppelen gegevens

De gegevens van jouw woningdossier zullen razendsnel worden overgezet zodat het project gelijk is aangemaakt! In het PIM-systeem kun je je project bewerken of je kunt in Prasset meteen verder met de volgende stappen.

Maak je geen zorgen! Prasset staat voor data-ownership. Ondanks de koppeling ben jij de enige die alle gegevens van het objecten beheer systeem kunt inzien. Dat is pas privacy gevoelig!

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons