Vastgoedbeleggers

Verkort leegstandsduur en behaal rendement

In slechts vier stappen en 15 minuten staan jouw woningen live en zijn ze online te vinden.

Start een gratis demo

Professionals beleggen in vastgoed met Prasset

Alle tools om jouw vastgoed optimaal te beheren, presenteren en converteren. Binnen 15 minuten is jouw vastgoed online optimaal te vinden.

Voor vastgoedbeleggers

Het coronavirus heeft invloed op elke branche en dus ook op de woningmarkt. Veel bezichtigingen werden afgezegd en de (ver)koop en huur van huizen werd uitgesteld. Toch blijkt dat, ondanks de maatregelen, de woningmarkt enorm stabiel is gebleven. In de afgelopen periode werd zelf bijna 63% van de woningen boven de vraagprijs verkocht. Ook nu de rente van banken historisch laag staat en sparen maar weinig zin heeft, blijft het een goed idee om je geld in vastgoed te stoppen. Met beleggen in vastgoed valt immers een veel hoger rendement te behalen.

Leegstand neem toe

De aantrekkelijke economie en de lage rente zorgen dus voor stijging van populariteit bij het beleggen in vastgoed. Toch zien we dat het aantal leegstaande woningen in 2020 weer voor het eerst in jaren is toegenomen. Een reden hiervoor kan de behoefte aan flexibiliteit onder huurders zijn, steeds meer huurder willen zich niet voor een lange huurperiode vastleggen. Er wordt om die reden veel van woning gewisseld, wat voor een vastgoedbelegger meer druk legt op het verhuur en verkoopproces. Gelukkig is er een oplossing die dit proces niet alleen versnelt, maar die ook nog eens makkelijk te gebruiken is.


Verkort leegstandsduur

Prasset is de modulaire oplossing om leegstandsduur te verkorten. Met de verschillende bouwstenen van Prasset ben je namelijk in staat om je woningen optimaal online te beheren, presenteren en converteren. In slechts vier stappen en 15 minuten staan jouw woningen live en zijn ze voor iedereen online te vinden. Je kunt alles helemaal zelf regelen, dit is wat je moet doen:

1. Objecten aanmaken

Met behulp van het Prasset objecten beheer kun je alle objectgegevens verzamelen op een handige plek. Prasset biedt flexibiliteit bij het kiezen van de juiste vastgoedtool. Dus ook wanneer je al een eigen objecten systeem hebt, is dat geen probleem. Wij koppelen deze graag voor je!

2. Leads en inschrijvers opslaan en bedienen

Dankzij het Prasset CRM krijg je inzicht in wie zich inschrijven voor jouw woningen. Vervolgens kun je zelf een een goede mailflow creëren en alle inschrijvers continue op de hoogte houden en bedienen met de volledige geautomatiseerde berichten tool van Prasset. Ook hier geldt weer: als je al een CRM systeem hebt, dan koppelen we deze graag voor je!

3. Presentatietools kiezen

Bij deze stap kan je uit verschillende tools kiezen om jouw woningen online te presenteren. Je kan de keuze maken voor één specifieke bouwsteen of je kan ervoor kiezen om verschillende bouwstenen met elkaar te combineren worden. Maak gebruik van:

  • Interactieve kaarten: zelf kaarten intekenen en publiceren voor het weergeven van objecten.
  • Woningzoeker: optimale presentatie van meerdere aanzichten, gebouwen of deelgebieden.
  • Websitebuilder: bouw een website die specifiek ingericht is voor jouw woning(en).
  • Formbuilder: bepaal zelf wat jij wil weten van geïnteresseerden in jouw woning(en).
  • CMS: beheer content, publiceer berichten en optimaliseer jouw website.
  • Berichten: automatiseer communicatie flows binnen jouw project.

Nadat je de bouwstenen hebt gekozen om jouw woning(en) optimaal te presenteren, dan kan je met één klik op de knop je ojecten publiceren. Het is vervolgens ook mogelijk om jouw aanbod te integreren binnen andere bestaande websites.

4. Activeren en converteren

Nu je je woningen online optimaal presenteert, zullen de inschrijvingen vanzelf binnenkomen. Via het dashboard van Prasset heb je altijd inzicht in het project en ben je ook de enige eigenaar van de gegenereerde data en statistieken. Hiermee kun je op het juiste moment de juiste acties op te zetten om en jouw woningen optimaal te verkopen of verhuren.

Automatisch een match vinden?
Dat kan met de toewijzingsmodule van Prasset. Dankzij deze tool kun je een eigen algoritme voor optimale object toewijzing te creëren.

Dat verhuurt vastgoed

Door de opkomende economie wordt beleggen in vastgoed steeds populairder. Alleen afgelopen jaar is de leegstand toegenomen, doordat huurders veel belang hechten aan flexibiliteit. Prasset is hiervoor de oplossing. Als baas over je eigen project ben je zelf in staat om je woningen online te beheren, presenteren en converteren. Presenteer vandaag dus nog jouw vastgoed en verkort leegstandsduur.

Prasset dat verhuurt vastgoed!

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons