Objectenbeheer

Jouw objectinformatie beheerbaar

Binnen de objectenbeheer-module verzamel je alle objectgegevens van jouw vastgoed, voorzie je ze van extra informatie en publiceer je deze eenvoudig met onze tools.

Gratis demo

Objectinformatie management voor vastgoedprofessionals

Dé centrale plek waar alle informatie over jouw vastgoedobjecten staat weergegeven. Met de objectenbeheer-module van Prasset kun je in één oogopslag alle informatie over jouw vastgoed inzien, aanpassen en met één klik op de knop publiceren.

Snel en consistent op alle kanalen

Doordat ons objectenbeheer systeem alle informatie over jouw vastgoed opslaat, kun je deze gemakkelijk via verschillende kanalen snel en consistent verspreiden. Zo weet je zeker dat er geen ruis ontstaat tussen jouw en je leads.

Ingericht voor vastgoed

Maak een project aan en voeg hier specifieke vastgoedinformatie aan toe m.b.t. nieuwbouw of bestaande bouw. Vervolgens kun jij jouw koop / huur objecten onder dit project aanmaken of importeren.

Uitgebreide objectinformatie

Soort bouw, prijs, m2, aantal kamers, ligging, type, USP’s, afbeeldingen en nog veel meer! Binnen de Prasset PIM-module kun jij de relevante en benodigde objectinformatie toevoegen en beheren.

Gebruiksvriendelijke workflow

Het aanmaken van projecten en het beheren van objecten binnen onze objecten-module werkt echt super eenvoudig! Jij kunt een project zelf lanceren en de bijbehorende objecten optimaal presenteren aan jouw doelgroep.

Begin met objectenbeheer

Het Prasset objecten beheer systeem voor vastgoed vormt de basis van jouw vastgoedproject. Elk project begint bij het objecten beheer systeem. Dit heeft te maken met alle gegevens die in het beheersysteem worden bijgehouden. Je zult ze later bij het gebruik van de andere modules van Prasset namelijk weer terug zien.

Ook als je al gebruik maakt van een eigen woningdossier is dat geen enkel probleem. Het is namelijk mogelijk om jouw PIM-systeem te koppelen aan dat van ons. De gegevens zullen in beide systemen terug te vinden zijn. Dus werk gerust vanuit het vastgoedsysteem dat jou het meest bevalt!

Objecten toevoegen

De basis van een project moet natuurlijk wel gevuld zijn. Daarom kun je in het objecten beheer systeem van Prasset heel gemakkelijk zelf assets toevoegen. Je hebt totale vrijheid in het creëren van de objecten met de daarbijbehorende eigenschappen die jij belangrijk vindt!

Op die manier kun jij je huizen, appartementen, hotels, winkels of elke andere soorten vastgoed die jij bezit perfect beheren zoals je dat zelf wenst.

Maakt jouw organisatie al gebruik van een objecten beheer systeem? Wij koppelen deze eenvoudig voor jou!

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons