Toewijzing

Creëer je eigen algoritme voor optimale object toewijzing!

Volledig geautomatiseerd de perfecte match tussen lead en object laten maken met de toewijzingsmodule van Prasset.

Gratis demo
Wij zijn prasset, een team dat bestaat uit developers, strategen, designers en marketeers

Bespaar kostbare tijd

Gemak en efficiëntie dankzij de toewijzingsmodule van Prasset! Op basis van vooraf aangegeven voorkeuren kan onze module potentiële huurders of kopers volledig geautomatiseerd aan de best passende woning koppelen. Perfect voor vastgoedprofessionals die tijd willen besparen.

Focus op wat echt belangrijk is

Staat jouw project live, dan kun zonder omkijken verder met het aanmaken van nieuwe projecten. De toewijzing module neemt de handmatige taken uit handen zodat jij je tijd ergens anders in kunt investeren.

Helderheid en structuur

Met onze automatische toewijzingsmodule schep je helderheid en structuur in het proces bij het uitzoeken van de juiste match.

Voorkom fouten

Op basis van jouw gevoel de perfecte match te maken tussen object en lead kan lastig zijn. Automatiseer dit proces en maak keuzes op basis van statistieken om fouten te voorkomen.

Beter, sneller én goedkoper!

De snelheid en consistentie waarmee het door jou geconfigureerde algoritme leads aan objecten koppelt scheelt enorm veel tijd en is daarom een belangrijk kostenvoordeel.

Toewijzingsprofiel creëren

Wanneer je veel inschrijvers hebt en graag tijd wil besparen dan is de toewijzingsmodule iets voor jou. Schets de ideale bewoner op basis van de gegevens uit jouw CRM en selecteer de assets die jij wil gaan toewijzen met gegevens uit het PIM.

Vervolgens kun je de belangrijkste toewijzingscriteria selecteren waarop jij je vastgoed wil toewijzen.

Het algoritme

Je hebt de woningen en bewoners die jij wil gaan toewijzen geselecteerd. De module geeft nu precies aan om hoeveel woningen en toewijzers het gaat. Wanneer je tevreden bent kun je op berekenen klikken.

Het door jou gecreëerde algoritme gaat gelijk aan de slag en matcht automatisch de ideale bewoners aan jouw vastgoed. Uiteraard is de toewijzing nog niet gelijk definitief. Je kunt altijd nog iets aanpassen voordat inschrijvers bericht ontvangen over dat ze het zijn geworden.

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons