Projectontwikkelaars

Van A tot Z betrokken bij de ontwikkeling van een bouwproject

Met de verschillende bouwstenen van Prasset is elke projectontwikkelaar in staat om het vastgoedproject volledig in goede banen te leiden.

Start een gratis demo

Baas over je eigen project

Alle zaken rondom het bouwen van een vastgoedproject helemaal zelf kunnen regelen. Dat kan alleen met Prasset.

Als projectontwikkelaar

Als projectontwikkelaar ben je van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling van een bouwproject. Je kunt werken bij projectontwikkelingsbureaus, bouwbedrijven of zelfs voor de overheid. Het is jouw taak om alle zaken rondom het bouwen van of het investeren in complete projecten te organiseren. Dit kan gaan om winkelcentra, kantoorgebouwen, sportcomplexen, appartementen of zelfs om complete woonwijken.

Bij het werk als projectontwikkelaar draag je de verantwoordelijkheid over het financiële, bouwtechnische maar ook het creatieve aspect van het project. Met risico, want je investeert in bouwplannen zonder dat het duidelijk is of je plannen wel daadwerkelijk gebouwd en verkocht zullen worden. Het is daarom erg belangrijk dat je in staat bent om je plannen optimaal te presenteren, hoe wil je anders het bouwproject realiseren?

Optimale presentatie

Prasset is de vastgoedtool om te gebruiken bij het optimaal presenteren van jouw vastgoed. Door de verschillende bouwstenen van Prasset is elke projectontwikkelaar namelijk in staat om ook de commerciële kant van projectontwikkeling volledig in eigen handen te nemen. Zo kun je gratis gebruik maken van het Prasset objecten- en CRM-systeem en keuzes maken uit verschillende tools om jouw vastgoedproject zo goed mogelijk te vermarkten.

Ook wanneer je al gebruik maakt van een eigen woningdossier of CRM-systeem is dit geen probleem. Het is namelijk het mogelijk om deze via de API van Prasset te koppelen, zodat je alsnog kunt profiteren van alle vastgoedtools die Prasset te bieden heeft.

Een platform

Prasset is een modulaire oplossing en daarom het platform om jouw vastgoedproject online te beheren, presenteren en converteren. Je bent flexibel om je eigen woningdossier en CRM-systeem te koppelen, maar Prasset verbindt de geografische data en informatie op de juiste manier zodat je ook gebruik kunt maken van:

Interactieve kaarten

Prasset biedt een makkelijke manier om gebruik te maken van interactieve kaarten. Je kunt zelf kaarten intekenen en publiceren om vastgoedobjecten weer te geven. Het mooie is dat je geen complexe programmeertaal hoeft te leren om ook jouw vastgoedproject via een interactieve kaart te delen.

Woningzoeker

Met de woningzoeker kun je zelf polygonen tekenen en koppelen aan objecten. Door de goed uitgedachte keuzeflow is hij makkelijk te gebruiken. Hiermee geef je geïnteresseerden de mogelijkheid om verschillende aanzichten van de woningen, appartementen, gebouwen of deelgebieden te bekijken. De woningzoeker is een erg sterke leadgenerator die in reeds bestaande of je eigen website kan worden geïmplementeerd.

Websitebuilder

Als projectontwikkelaar is een website een must-have om online gezien te worden. Daarom ben je met Prasset in staat om zelf een website te bouwen die aan de hand van dynamische componenten specifiek is ingericht voor jouw vastgoedproject. Je kunt gebruik maken van het CMS-systeem om content te beheren en om berichten voor je inschrijvers te publiceren.

Om herkenbaarheid te creëren voor jouw project is het uiteraard ook mogelijk om de website naar je eigen look & feel te zetten. De websitebuilder is zeer gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor de huur en verkoop van objecten in vastgoedprojecten.

Formbuilder

Stel je eigen formulieren op en bepaal zelf wat je van geïnteresseerden in jouw project wil weten. Het formulier wordt op een eenvoudige manier ingevuld voor de eindgebruiker en alle informatie wordt netjes opgeslagen het CRM systeem.

Berichten

Wanneer je geïnteresseerden op de hoogte wil houden en berichten wilt sturen, dan kun je gebruik maken van de berichten van Prasset. Met deze bouwsteen zorg je zelf voor een stukje marketing. Je kan hiermee volledig geautomatiseerde berichten flows creëren om je inschrijvers te voorzien van relevante communicatie uitingen.

Meten is weten

Uiteraard is het ook belangrijk om inzicht te krijgen in de prestaties van jouw projecten. Hiervoor heeft Prasset een dashboard gecreëerd die alle statistieken voor je bijhoudt. Jij bent degene die inzicht heeft in deze data. Via het dashboard heb je altijd inzicht in het project en kun je tijdig de juiste acties opzetten om jouw vastgoedproject goed in te markt te zetten.

Liever geautomatiseerd een match vinden?
Ook dat is mogelijk! Met de toewijzingsmodule van Prasset is het mogelijk om je eigen algoritme voor optimale object toewijzing te creëren.

Dat verkoopt vastgoed

Of je nou bij een bouwbedrijf, een projectontwikkelingsbureau of bij de overheid werkt. Wanneer je een vastgoedproject wil realiseren is het van belang dat je je project optimaal presenteert. Met de verschillende bouwstenen van Prasset is elke projectontwikkelaar in staat om het vastgoedproject in goede banen te leiden. Je bent vrij om te bepalen welke bouwstenen jij nodig hebt om het complete project op te leveren.

Prasset dat verkoopt vastgoed!

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons