Formulieren

Bepaal zelf wat je van jouw doelgroep wil weten

Digitale formulieren bouwen om alle nodige informatie en gegevens te verzamelen met de formulieren tool van Prasset.

Gratis demo

Maak het bezoekers makkelijk​

Met de inzet van de formulieren creëer je een laagdrempelig en snelle manier voor bezoekers om contact met je op te nemen. Je kunt zelf vragen opstellen, aangeven op welke manier antwoord gegeven kan worden en kiezen welke stappen jouw bezoekers moeten doorlopen. De formulieren tool van Prasset is makkelijk voor je bezoekers én voor jou!

Een uitstekende workflow

Haal maximaal rendement uit je formulieren door een slimme workflow op te stellen. Creëer vervolgvragen gerelateerd aan de voorafgaande antwoorden voor een optimale gebruikerservaring.

Data-uitwisseling

Alle gegenereerde data van de formulieren wordt uitgewisseld met de andere bouwstenen van Prasset zodat alles terug te zien is in het dashboard.

Optimaal beveiligd

Deze bouwsteen is optimaal beveiligd, waardoor het onmogelijk is voor spambots om jouw opgestelde formulier te misbruiken.

Eenvoudig vorm te geven

Zonder enige code te hoeven schrijven kun je eenvoudig zelf de lay-out bepalen. Ons drag & drop systeem is makkelijk te gebruiken waardoor iedereen in staat is om zelf een formulier te creëren.

Zelf formulieren opmaken

Je kunt helemaal zelf formulieren vormgeven. Maak keuze tussen verschillende type vragen en hoe jouw inschrijvers antwoordt kunnen geven op de vragen. Door de slimme koppeling met het Prasset CRM zijn alle antwoorden terug te vinden in het CRM-systeem.

Vergeet niet slimme workflows te creëren door vervolgvragen te stellen die gerelateerd zijn aan de voorgaande antwoorden.

CRM vormgeven

Al jouw inschrijvers zijn met hun antwoorden terug te vinden in het CRM-systeem. Op die manier kun je helemaal zelf het CRM-systeem naar jouw wens vormgeven.

Bepaal bij het opstellen van een formulier daarom goed hoe je het in een CRM-systeem voor je ziet. Dit helpt later bij het creëren van een duidelijk overzicht.

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons