Vastgoedprojecten

Vastgoed met een doel

Elk vastgoedproject is uniek, jouw doel staat centraal. Realiseer al je doelen met de slimme modules en integraties van Prasset.

Start een gratis demo

Een kostenpost minder

Start zonder te betalen en beheer, presenteren en converteren jouw vastgoed optimaal online.

Prasset voor vastgoedprojecten

Elk vastgoedproject is uniek. Het doel van het vastgoedproject staat centraal. Ben je een belegger en zie je het als een betrouwbare investering? Werk je bij de gemeente en wil je kansen creëren? Of ben je een projectontwikkelaar met passie en zie je het als een mogelijkheid om dromen waar te maken? Datgene wat jij wil bereiken moet terug te zien zijn in jouw project. Een uitgebreid plan dat draait om de keuzes die jij maakt.

Elk detail telt

Alles dat bij de realisatie van een vastgoedproject komt kijken moet kloppen. Daarom moet elk detail duidelijk in kaart zijn gebracht. Wat zijn de risico’s bij de bouw? Wat is de mogelijke planschade? Is het project haalbaar? Is het bedrijfseconomisch rendabel? Al deze factoren hebben invloed op de goedkeuring van jouw bouwproject.

kosten

Er zijn verschillende grote kostenposten bij de realisatie van vastgoed. Denk hierbij aan de verwervingskosten, milieukosten en het bouwrijp maken van de grond. Deze kosten zijn aanzienlijk hoog en zullen uitgebreid worden berekend. Alleen wie neemt deze kosten voor zijn rekening?

Grote kans dat wanneer jij het initiatief hebt genomen, dat die kosten naar jou gaan. Met al deze kosten is het verstandig bij de verkoop & verhuur van jouw vastgoedproject te besparen op de presentatie- en beheerkosten. Met Prasset kun je gratis starten en ben je volledig in controle bij het beheren, presenteren en converteren van jouw vastgoedproject.

10 bouwstenen

De gehele suite van Prasset bestaat uit 10 verschillende bouwstenen. Elke bouwsteen heeft zijn eigen eigenschappen en voordelen. Door slimme koppelingen en integraties vormen ze samen de modulaire oplossing voor vastgoedprofessionals. Het is aan jou de keus om gebruik te maken van een specifieke bouwsteen of van de gehele suite.

1. Het objecten beheren

In de objecten module verzamel je informatie over jouw verschillende vastgoedobjecten binnen een project. Alle woningen van jouw vastgoedproject staan hierin opgeslagen. Per asset is de soort bouw, prijs, m², aantal kamers, ligging, type, eigenschappen, afbeeldingen en nog veel meer opgeslagen. Het objecten-systeem vormt de basis van jouw vastgoedproject en zal ook gebruikt worden bij de andere bouwstenen.

Al een eigen woningdossier? No problem! Dankzij onze goed gedocumenteerde API genoemd bij bouwsteen 10 kun je gemakkelijk jouw huidige systemen aan ons platform koppelen.

2. Het CRM-systeem

De tweede bouwsteen is het Prasset CRM. Deze is speciaal ingericht voor vastgoed. Hierin verzamel je alle relevante data en leads over jouw vastgoed snel en overzichtelijk in één systeem. Door de slimme navigatie binnen het CRM-systeem van Prasset kun je eenvoudig informatie inzien over klanten, projecten of aparte woningen en weet je dus precies hoe het ervoor staat!

Ook hier ben je volledig vrij in het kiezen van de best passende vastgoedtool. Dus heb je al een CRM-systeem, dan kun je die zonder problemen koppelen middels onze API.

Presentatie

Nu je jouw objecten en leads in overzichtelijke systemen hebt staan is het tijd om jouw vastgoedproject optimaal te presenteren. Hiervoor bevat het platform van Prasset verschillende slimme bouwstenen. Met deze bouwstenen presenteer jij je vastgoed binnen 15 minuten online!

3. Interactieve kaarten

De interactieve kaart werkt super goed samen met afbeeldingen, foto’s en plattegronden van jouw vastgoed. Wanneer je bijvoorbeeld een zijaanzicht van jouw project hebt geüpload, dan kun je met deze tool polygonen intekenen op de afbeelding. Vervolgens koppel je deze aan een van de door jouw opgeslagen objecten in het beheer systeem en verschijnt alle informatie op de kaart. Mensen kunnen jouw interactieve kaart bekijken en klikken op woningen om alle informatie in te zien.

4. Aanbod

De aanbod module is een tool waarmee je jouw vastgoedproject binnen no-time op andere vastgoedwebsites kunt aanbieden. Alle objectinformatie wordt weer uit het beheer systeem gehaald, waardoor je niks meer handmatig hoeft in te voeren. Met deze bouwsteen presenteer je jouw vastgoed snel en efficiënt op verschillende kanalen. Daarnaast is het ook mogelijk om de door jou gemaakte interactieve kaart op andere kanalen te publiceren.

5. Website

Bij veel vastgoedprojecten wordt het maken van de website uitbesteed. Tegenover een bedrag wordt je volledig ontzorgt, alleen het nadeel is dat je het ook niet meer in eigen hand hebt. Met de websitebuilder van Prasset bent je daarom in staat om zelf een website op te maken in jouw huisstijl. Ook wanneer je niet zo digitaal onderlegd bent, is dat geen enkel probleem. De websitebuilder is gebruiksvriendelijk ingericht met een handig drag & drop systeem. Zelf de meest prachtige websites van jouw vastgoedproject maken was nog nooit zo gemakkelijk en is met onze tool enorm tijdsbesparend.

6. Formulieren

Formulieren zijn handig voor jouw doelgroep om interesse te tonen in jouw vastgoedproject. Daarnaast is het een mooie mogelijkheid voor jou om te bepalen wat jij van jouw doelgroep wil weten. Met de formulieren tool van Prasset ben je namelijk helemaal zelf in staat om deze vorm te geven. Vraag naar inkomen, hobby’s, burgerlijke staat of eventueel rookgedrag. Zo kun je alvast een beeld vormen van jouw inschrijvers. Al deze gegevens zijn ook terug te vinden in het CRM.

TIP: stel vervolgvragen gerelateerd aan voorafgaande vragen voor een optimale workflow.

7. Mail

Geïnteresseerden op de hoogte houden van de bouw van jouw vastgoedproject is enorm belangrijk. Zo blijven jullie in contact en weet iedereen precies waar die aan toe is. Met de mail bouwsteen van Prasset kun je vanuit het CRM doelgericht contact opnemen. Het is mogelijk om jouw inschrijvers te op basis van verschillende eigenschappen. Met één klik op de knop kun je vanuit het CRM een herinnering sturen voor het aanleveren van documenten. En als deze handmatige actie jou teveel is, kun je ook volledig geautomatiseerde mailflows opzetten.

8. Toewijzing

Soms heb je ongelofelijk veel inschrijvers op jouw vastgoedproject. Ze allemaal handmatig doornemen kan dan een enorm tijdrovende klus zijn. Met de automatische toewijzingsmodule kun je zelf een algoritme creëren om de ideale bewoners te vinden. Stel zelf een profiel samen van de perfecte bewoner op basis de gegevens die jij hebt uitgevraagd in jouw formulieren. Het algoritme gaat voor jou aan de slag en maakt de perfecte match tussen lead en object. Snel, simpel en eenvoudig.

9. Dashboard

Natuurlijk is het ook belangrijk om inzage te krijgen in jouw doelgroep en de prestaties van jouw vastgoedproject. Binnen het dashboard van Prasset worden alle opgeslagen gegevens binnen het beheer- en CRM-systeem gecombineerd. Aan de hand van staaf- en cirkeldiagrammen, ben jij in staat om op een overzichtelijke manier precies te zien welke doelgroep jij bediend en welke woningen beschikbaar, onder optie en verkocht zijn. Met deze informatie kun je tijdig de juiste acties opzetten om jouw vastgoed nog beter te laten presteren.

10. API

Zoals al benoemd geloven wij in flexibiliteit bij het kiezen van de best passende vastgoedtools. Er zijn al veel gesloten systemen in de markt. Dankzij onze API is het mogelijk om verschillende systemen te koppelen aan ons platform. Elke vastgoedorganisatie heeft zijn eigen werkwijze en daarom bieden wij volledige vrijheid. Je kunt je eigen systemen koppelen aan ons platform om gebruik te maken van de bouwstenen waar jij behoefte aan hebt. En maak je geen zorgen, jij bent de enige eigenaar van alle gegenereerde data en leads!

Daarom Prasset

Welk doel je ook hebt bij het opzetten van een vastgoedproject, Prasset is de tool om jou hierbij te helpen. Prasset bespaart tijd en neemt meer werk uit handen dan alle andere vastgoedtools. Door de slimme koppelingen en integraties presenteer jij je vastgoedproject binnen 15 minuten online. Dit is het platform voor vastgoedprofessionals die precies willen weten waar ze aan toe zijn!

En als je dan toch gebruik wil maken van andere systemen is dat geen enkel probleem. Prasset kan met elk systeem koppelen zodat jij kan kiezen uit de best passende vastgoedtools voor jouw organisatie. Start vandaag nog gratis met Prasset en betaal pas bij publicatie.

Prasset dat verkoopt / verhuurt vastgoed!

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons