Bedrijfsonroerendgoed

Slimme samenwerking van verschillende modules voor de presentatie van jouw bedrijfsverzamelgebouw of bedrijfspand

Alle bouwstenen van Prasset kunnen worden gecombineerd voor optimale presentatie en activatie van jouw bedrijfsonroerendgoed.

Start een gratis demo

Val op tussen de concurrentie

Tegenwoordig valt er veel te kiezen tussen bedrijfsruimtes, bedrijfsverzamengebouwen, kantoorruimtes en winkelruimtes. Met de modules van Prasset zorg je ervoor dat jouw bedrijfsonroerendgoed opvalt.

Het maximale uit jouw bedrijfsonroerendgoed

Met het verhuren van bedrijfsonroerend goed gaan grote belangen gemoeid. Daarom wil je een langdurige en passende fit met jouw huurders. Alleen voordat je jouw vastgoed kunt verkopen of verhuren moet er over een aantal zaken zijn nagedacht;

  • Het huidige huurcontract;
  • Welk energielabel je hebt;
  • Wat de oppervlakte van je bedrijfspand is;
  • Foto’s van het pand;
  • Voor welk bedrag wil je verkopen / huren;
  • Wie de kosten betaald voor aanpassingen aan het pand;
  • Of je gebruik wil maken van een bedrijfsmakelaar;
  • Hoe het nieuwe huurcontract eruit ziet.

Pas na al deze dingen op een rijtje te hebben, kun jij jouw bedrijfsonroerendgoed verkopen of verhuren. Jouw kantoorruimte in de koop zetten is ook is ook weer een enorm proces. Want bedrijfsonroerendgoed online vinden is nog niet zo moeilijk. Alleen hoe zorg je er nou voor dat jouw pand snel en succesvol online gevonden wordt?

Efficiënte presentatie

Tegenwoordig valt er veel te kiezen tussen bedrijfsruimtes, kantoorruimtes, verzamelgebouwen en winkelruimtes. De concurrentie is groot. Daarom wil je dat jouw pand er tussenuit springt en dat potentiële kopers en huurders het pand tegenkomen. Dit gebeurt tegenwoordig allemaal online. Daarom wil je dat jouw aanbod makkelijk en snel online te vinden is op de belangrijkste kanalen. Dat kan best nog wat tijd kosten, maar met de bouwstenen van Prasset presenteer jij jouw vastgoed binnen 15 minuten online. Dit is hoe:

1. Start met objecten

Het aanbieden van vastgoed begint in het objecten-systeem van Prasset. Ons objecten-systeem is speciaal ingericht voor vastgoed. Hier kun je alle informatie over jouw bedrijfsonroerend goed in kwijt. Dit is dus dé plek waar jij jouw objecten in kunt beheren. Informatie als oppervlakte, prijs, m², aantal kamers, type vastgoed, USP’s en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om hier alle foto’s en afbeeldingen van het vastgoed in up te loaden.

Ook als je al gebruik maakt van een eigen woningdossier is dat geen enkel probleem. Dankzij onze goed gedocumenteerde API ben je namelijk in staat om jouw objecten-systeem te koppelen aan ons platform. Alle gegevens zullen dan super snel met elkaar worden uitgewisseld, zo kun je gewoon in je eigen systeem blijven werken.

2. Kies presentatietools

Vervolgens is het aan jou om te kiezen hoe jij je vastgoed wilt presenteren. Prasset biedt hiervoor verschillende mogelijkheden. Bij elke presentatietool worden de gegevens die staan opgeslagen in het objecten-systeem gebruikt. Je kunt ze volledig vormgeven zoals je dat zelf wilt. Maak gebruik van één of meerdere bouwstenen voor optimale presentatie.

De interactieve kaarten module is ideaal wanneer jij verschillende ruimtes wilt verhuren. Upload zelf tekeningen, plattegronden, afbeeldingen of een digitale opmaak van jouw vastgoed. Vervolgens kun je polygonen intekenen en koppelen aan gegevens uit jouw objecten-systeem. Zo geef je aan welke ruimten jij wilt verhuren en staan alle gegevens erbij vermeld. Voor potentiële kopers of huurder is biedt dit een mooi overzicht van jouw bedrijfsonroerendgoed en de verschillende mogelijkheden.

Zoals hierboven genoemd is het enorm belangrijk om jouw vastgoed op verschillende kanalen te verspreiden. Met behulp van de aanbod module van Prasset presenteer jij jouw vastgoed snel en efficiënt. Met slechts één klik op de knop worden alle gegevens vanuit het objecten-systeem overgezet op andere websites. Zo ben je eenvoudig aanwezig op verschillende vastgoedplatformen voor optimale exposure van jouw bedrijfsonroerend goed.

Naast het presenteren van jouw aanbod op andere websites, is het ook mogelijk om je eigen website te creëren. Een website maken was nog nooit zo makkelijk dankzij de websitebuilder van Prasset. Met een handig drag & drop systeem, een gebruiksvriendelijk CMS en verschillende dynamische componenten kun je binnen no-time jouw vastgoed online presenteren middels een website. Het is uiteraard ook mogelijk om de website module te combineren met een interactieve kaart. Zo val je op tussen de competitiet

Verzamel, beheer en bedien geïnteresseerden

Zodra je jouw vastgoed optimaal online presenteert is de kans groot dat mensen interesse hebben. Je wil potentiële kopers en huurders daarom de mogelijkheid geven om zich in te schrijven voor het bedrijfsonroerendgoed. Ook hiervoor hebben we met Prasset slimme modules ontwikkeld.

Met de formulieren tool van Prasset creëer je een makkelijke manier voor bezoekers om interesse te tonen. Deze laagdrempelige manier om contact te krijgen met jouw doelgroep komt veel voor bij het verhuur en verkoop van vastgoed. Bij het opstellen van een formulier kun je zelf de vragen bepalen en op welke manier geantwoord moet worden. De lay-out en vormgeving kun je laten aansluiten op jouw huisstijl. De gegenereerde antwoorden worden netjes opgeslagen in de bouwsteen hieronder.

Nadat mensen een formulier hebben ingevuld worden ze opgeslagen in het CRM-systeem van Prasset. Dit is het centrale klantenbestand waar alle informatie over jouw leads in wordt opgeslagen. Alle gegevens die in de formulieren zijn uitgevraagd worden ook in het CRM-systeem vermeld. Dit biedt een mooi overzicht van alle klantgegevens. Ons CRM-systeem is ingericht voor vastgoed en kun je helemaal zelf vormgeven.

Uiteraard is het ook hier mogelijk om je eigen CRM-systeem te koppelen. Prasset gelooft in flexibiliteit bij het kiezen van de best passende vastgoedtools. Daarom kun je zelf kiezen van welke systemen jij gebruik wil maken. Onze API kan met elk systeem communiceren.

  • Inschrijvers bedienen

Vanuit het CRM-systeem kun je ook jouw inschrijvers bedienen. Mailtjes sturen en op de hoogte houden kan met de mailing tool van Prasset. Maak gebruik van het handige filtersysteem om jouw doelgroep te ordenen. Middels het filter systeem kun je doelgericht contact opnemen. Filter op basis van de gegevens die jij hebt uitgevraagd bij de formulieren. Vervolgens kun je met een druk op de knop iedereen informeren over jouw bedrijsonroerendgoed.

4. Verwerk leads en krijg inzicht in jouw vastgoed

Je bedrijfsonroerend goed staat online, mensen hebben de mogelijkheid om zich aan te melden en alle gegevens worden netjes opgeslagen. Nu is het slechts een kwestie van tijd tot jouw ideale bewoner zich aanmeldt. Dit is de laatste fase bij de verhuur en verkoop van vastgoed. Zelfs voor deze fase heeft Prasset slimme bouwstenen bedacht om jou te helpen.

Automatische toewijzing

In sommige gevallen krijg je veel aanmeldingen voor jouw objecten. Het is dan een enorm tijdrovende klus om deze allemaal handmatig uit te moeten zoeken. Prasset heeft daarom een automatische toewijzingsmodule bedacht die enorm veel tijd kan besparen. Met de toezwijzingsmodule kun je namelijk zelf een profiel creëren van jouw ideale bewoner. Alles dat jij uitvraagt in jouw formulieren kun je hier terug laten komen. Stel de perfecte bewoner samen op basis van leeftijd, geslacht, inkomen, burgerlijke staat of elke andere informatiebron die jij hebt uitgevraagd. Onze tool matcht automatisch de bewoner die aansluit op het door jou geschetste profiel aan een object.

Overzicht van data

Als laatste bouwsteen heeft Prasset een dashboard ontwikkeld waar alle informatie overzichtelijk in terug te vinden is. In het dashboard kun je precies zien welke doelgroep je aanspreekt en hoe jouw vastgoed presteert aan de hand van cirkel- en staafdiagrammen. Op basis van deze informatie kun je weloverwogen keuzes maken, om jouw vastgoed nog beter te laten presteren.

De modulaire oplossing

Het platform van Prasset is een modulaire oplossing. Alle bouwstenen samen zorgen ervoor dat jij jouw vastgoed optimaal online kunt beheren, presenteren en converteren. Gegevens worden snel met elkaar uitgewisseld, waardoor jouw vastgoed binnen 15 minuten online staat! Daarnaast heb je alle vrijheid om gebruik te maken van andere vastgoedtools.

Prasset dat verkoopt / verhuur vastgoed!

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons