Vastgoedmanagers

Realiseer winstgevendheid door het managen van je vastgoed met Prasset

De modulaire oplossing met alle aanwezige tools voor jou als vastgoedmanager om gebruik van te maken.

Start een gratis demo

Jouw objecten centraal

Met slechts één klik op de knop volledige informatie en gegevens inzien over jouw vastgoed. Prasset is er voor vastgoedmanagers.

Als vastgoedmanager

Het op de juiste manier managen van vastgoed kan een enorme klus zijn. Als vastgoedmanager in een wereld met huurders, makelaars, taxateurs, verzekeraars, vastgoedmedewerkers, onderhoudsplanners en financiële managers ben je de centrale figuur tussen de vele stakeholders die komen kijken bij vastgoedprojecten. De taken kunnen erg verschillen. Je kunt werkzaam zijn voor een organisatie die vastgoed verhuurt of je kunt leidinggevende zijn bij vastgoedorganisaties zoals woningstichtingen of gemeentes. Ook het beheren van de vastgoedportefeuille kan een van je verantwoordelijkheden zijn.

Winstgevendheid

Over het algemeen is het winstgevend maken van vastgoed het belangrijkste uitgangspunt bij jouw taak als vastgoedmanager. Efficiënt werken en het optimaal laten renderen van huurpanden kan een enorme winst voor je opleveren. Alleen met zoveel verschillende hulpmiddelen en systemen om vastgoed aan te bieden, is het soms lastig om de totale business te overzien. Daarom biedt Prasset de oplossing aan waarmee je in een overzichtelijk systeem je volledige vastgoedportefeuille kunt beheren, presenteren en converteren.

Het platform voor vastgoedprofessionals

Met Prasset geloven we in flexibiliteit bij het opbouwen van een digitaal landschap. We bieden verschillende gebruiksvriendelijke modules aan die gezamenlijk of apart ingezet kunnen worden. Alle objectgegevens kunnen overzichtelijk in het Prasset objecten beheer systeem worden verzamelt.

Deze flexibiliteit geldt naast de afname van de verschillende modules van Prasset ook voor integraties. Het is namelijk mogelijk om elk systeem met ons platform te koppelen. Dus wanneer je al een eigen woningdossier hebt, dan kan deze met Prasset worden gekoppeld, zodat je alsnog van de andere vastgoedtools van Prasset kan profiteren.

Klanten beheren en bedienen

Om leads bij te houden en te bedienen kan je ook gebruik maken van het CRM-systeem van Prasset. Dit systeem is makkelijk te gebruiken en jij bent de enige eigenaar van alle data die binnen komt. Uiteraard geldt hier ook dat wanneer je al een eigen CRM-systeem hebt, we deze gemakkelijk voor je kunnen koppelen.

Presenteren van vastgoed

Al het vastgoed dat je bezit kan op verschillende manieren aan de buitenwereld worden gepresenteerd. Bij Prasset kun je gebruik maken van een aantal verschillende bouwstenen om je vastgoed op een juiste manier te presenteren. Laten we deze even voor je opsommen:

  • De woningzoeker

Dit is een module waarmee je zelf polygonen kunt intekenen en koppelen aan projecten. Biedt geïnteresseerden de mogelijkheid aan om verschillende aanzichten van woningen, appartementen, gebouwen of deelgebieden te bekijken. De woningzoeker bevat een goed uitgedachte keuzeflow die makkelijk te gebruiken is en op bestaand of je eigen website kan worden geïmplementeerd.

  • De websitebuilder

Wanneer je zelf een website wil maken voor het vastgoed dat jij bezit kan dat met de websitebuilder van Prasset. Deze biedt verschillende dynamische componenten aan die specifiek zijn ingericht om vastgoed op de juiste manier te vermarkten.

  • Interactieve kaarten

Zonder dat je enige programmeer taal hoeft te kennen kun je met de interactieve kaarten module van Prasset zelf kaarten intekenen en publiceren. Kaarten kunnen van elke locatie worden gemaakt en biedt een duidelijke en overzichtelijke weergave van vastgoedobjecten.

  • Formbuilder

Met de formbuilder van Prasset bepaal je zelf wat je van geïnteresseerden in projecten wil weten. Je kunt je eigen formulieren opstellen en deze wordt op een eenvoudige manier ingevuld voor de eindgebruiker. Alle informatie wordt netjes opgeslagen in het CRM systeem.

  • Berichten

Om leads op de hoogte te houden van het vastgoed dat jij aanbiedt kun je berichten sturen. Deze bouwsteen kan je inzetten om contacten te voorzien van de laatste ontwikkelingen van jouw vastgoed. Creëer volledig geautomatiseerde berichten flows om inschrijvers te voorzien van relevante communicatie uitingen.

Overzicht met een platform

Met de verschillende modules van Prasset ben je in staat om al je objecten op één plek online aan te bieden. De gegenereerde data en statistieken van de verschillende objecten zijn terug te vinden in het dashboard van Prasset. Dit is een overzichtelijk systeem waarmee je altijd inzicht hebt in jouw projecten, zodat je tijdig de juiste acties op kunt zetten en de perfecte match tussen lead en object kan maken.

Automatisch de nieuwe ideale bewoners toewijzen?
Middels de Toewijzingsmodule kunnen potentiële huurders of kopers automatisch worden toegewezen aan de best passende woning. Dit neemt werk uit handen en bespaart jou kostbare tijd.

Daarom Prasset

Je werkzaamheden als vastgoedmanager kunnen erg verschillen. Je komt veel in aanraking met vastgoed, vastgoedorganisaties en alle daarbij behorende stakeholders. Voor jou is het belangrijk dat je makkelijk kan schakelen tussen verschillende objecten die jij in bezit hebt om je portefeuille op een goede manier te beren. Start nu gratis en maak gebruik van een overzichtelijk platform waar alle benodigde vastgoedtools op aanwezig zijn.

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons