Marketingbureaus

Alle instrumenten om vastgoed te vermarkten

Je doelgroep bereiken, online gevonden worden, leads verzamelen, beheren en bedienen. Vastgoedmarketing en -communicatie was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de bouwstenen van Prasset.

Start een gratis demo

Inspelen op wensen en behoeften

Weten waar de markt naartoe beweegt en tijdig de juiste acties opzetten. Als marketeer weet je hoe belangrijk het is om je doelgroep te bereiken en om online gevonden te worden.

Marketingbureaus

Werken bij een marketingbureau betekent dat jij verantwoordelijk bent voor alle activiteiten om een bedrijf te helpen bij de verkoop van haar producten of diensten. Wanneer het draait om vastgoed betekent het dus dat het jouw taak is om huizen, kantoren, appartementen, winkels, studio’s of hotels goed te vermarkten. Stel dat een makelaarskantoor of een projectontwikkelaar nu bij jullie aanklopt. Heb jij dan de kennis én tools in huis om hun vastgoed te vermarkten?

Bereik je doelgroep

De offline marketingstrategie van een bouwbord in de tuin zetten, raambiljetten plakken en brochures printen werkte voorheen ideaal om geïnteresseerden voor bouwprojecten te werven. Zelfs actief opzoek gaan potentiële kopers of huurders door simpelweg de telefoon op te pakken en ze persoonlijk te benaderen was meer dan normaal.

Toch zien we dat de consument van vandaag via veel meer kanalen te bereiken is. De inzet van online marketing komt daarom goed van pas. Woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars en makelaarskantoren hebben behoefte aan een marketingbureau die ze kan helpen hun vastgoed optimaal online te presenteren. Prasset biedt een gehele suite aan instrumenten aan die jou daarbij kunnen helpen.

Product en klant beheren

Prasset is hét platform dat jou kan helpen bij de online verkoop van vastgoed. We bieden namelijk gratis een objecten en CRM systeem aan. Hierin kun je dus alle informatie over zowel jouw producten als je klanten in terugvinden. Deze tools zijn daarom ideaal om samen te combineren. Alleen ook als je al een goed CRM of objecten systeem hebt, dan is dit geen probleem. Dankzij de API van Prasset kunnen deze systemen met elkaar communiceren en heel snel met elkaar gekoppeld worden, zodat je alsnog alle informatie op één plek kunt beheren.

Gevonden worden

Als marketeer weet je hoe belangrijk online vindbaarheid is. Daarom heeft Prasset een eigen website builder ontwikkeld met een gebruiksvriendelijk CMS. Door gebruik te maken van het drag & drop systeem staat jouw website binnen 15 minuten online. Met deze websitebuilder kun je ook nog eens gebruik maken van interactieve kaarten of je kunt zelfs je aanbod via andere websites aanbieden, twee handige bouwstenen die helpen je aanbod nog beter te presenteren.

Leads verzamelen

Aan al die bezoekers op je website wil je natuurlijk ook iets overhouden. Maak daarom gebruik van de formulieren tool van Prasset. Hiermee kun je zelf formulieren aanmaken en de vragen stellen die jij van je doelgroep wil weten. En onthoudt: door vervolgvragen te creëren gebaseerd op de gegeven antwoorden kun je een optimale gebruikservaring bieden aan je bezoekers. Zo zet je een goede workflow op en kun je nog meer conversie halen op jouw formulieren.

Geïnteresseerden warm houden

Nu je alle gegevens van klanten verzameld hebt, wil je natuurlijk ook met ze kunnen communiceren. Daarvoor hebben we met Prasset een met de mailing tool ontwikkeld. De inzet van direct mail is ook nu nog steeds een van de belangrijkste marketingmiddelen die er is. Je weet namelijk zeker dat de mail aankomt en je dus al je inschrijvers makkelijk bereikt. Met deze bouwsteen is het zelfs mogelijk om volledig geautomatiseerde mailflows op te zetten. Dus wanneer je er even goed voor gaat zitten kun je de customer journey perfect toepassen dankzij deze bouwsteen van Prasset.

Data gedreven keuzes

Meten is weten, zeggen ze niet voor niks. Als jij wil weten wat wel en niet werkt is het belangrijk om alle statistieken in te kunnen zien. Prasset heeft hiervoor een dashboard ontwikkeld met daarop alle gegevens, waaronder:

  • Bezoekers
  • Conversiepercentage
  • Open rate
  • Bounce rate
  • Click rate
  • Click through rate

Het is zelfs mogelijk om de ideale bewoner te vinden op basis van data met behulp van de toewijzingstool van Prasset. Geef je voorkeuren aan en ons platform vindt automatisch de beste match. Dat is nog eens gegevens inzetten om marketingprocessen te optimaliseren.

Daarom Prasset

Vastgoed beheren, presenteren en converteren was nog nooit zo makkelijk. Prasset is hét platform voor de professional die wil weten waar hij aan toe is. Onze modulaire oplossing zorgt ervoor dat alle tools aanwezig zijn zodat jij vastgoed optimaal kan vermarkten.

Prasset dat verkoopt vastgoed!

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons