Interactieve kaarten

Beheers je informatie van je kaarten

Binnen de interactieve kaarten verzamel en beheer je alle objectgegevens, voorzie je ze van extra informatie en publiceer je ze.

Gratis demo

Bedenk zelf de digitale opzet.

Bundel gegevens van jouw vastgoed en stel een interactieve kaart op van meerdere vastgoedobjecten met deze bouwsteen van Prasset. Gebruik deze module en maak zelf de keuze uit de inzet van een bouwtekening, plattegrond, foto’s of een combinatie van allemaal!

Geen complexe programmeertaal.

Onze module is zo gebruiksvriendelijk ingericht dat je ook zonder enige programmeer taal te kennen, alsnog helemaal zelf een kaart kunt opstellen.

Informatie in een oogopslag

Gebruik data en documenten en koppel deze aan assets via de interactieve kaart. Met één klik op de knop krijg je inzicht in alle informatie die bij de aangewezen locatie hoort.

Toon je woningaanbod

Toon je aanbod met gebruiksvriendelijke en responsive interactieve kaarten. Koppel je vastgoed aan ingetekende polygonen binnen ons platform om je vastgoed optimaal te presenteren.

Realtime inzicht

Met de interactieve kaarten module van Prasset verkrijgen jij en je bezoekers realtime inzicht in mutaties wat betreft koop, optie en verkocht.

Polygonen intekenen

Maak gebruik van de foto’s, plattegronden, tekeningen of blauwdrukken die jij binnen het PIM-systeem hebt geüpload. Op deze foto’s kun je zelf met een penseel polygonen intekenen.

Vervolgens kun je een interactieve kaart creëren door de juiste gegevens aan het door jou ingetekende object te koppelen!

Inzicht in vastgoedobjecten

Na het creëren van een interactieve kaart is het mogelijk om alle objectinformatie van jouw assets in te zien wanneer je erop klikt. Zo dient de interactieve kaart als een compleet volledig overzicht van vastgoedobjecten.

De interactieve kaart kun je op elke website presenteren!

Start gratis

Het Prasset CRM & Objectenbeheer voor vastgoedprofessionals blijft 100% gratis.

Tot maar liefst 100 vastgoed objecten. Ontdek Prasset, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Login illustratie Prasset

Registreer je gratis

Jelle Berkhout van Prasset

Bel of mail mij voor meer informatie over Prasset!

Bel ons Mail ons